Om os

Vi er et uafhængigt og ejerledet revisorfirma med kontorer i Aulum, Herning og Silkeborg. Vi er ca. 35 medarbejdere. De 5 heraf er statsautoriserede revisorer, mens 6 andre har uddannelsen som registrerede revisorer.

Blicher Revision & Rådgivning er et statsautoriseret revisionsaktieselskab. Vi er medlem af FSR - godkendte revisorer. Vi er således omfattet af lovpligtig kvalitetskontrol og obligatorisk efteruddannelse. Vi har stor fokus på at fastholde et godt, fagligt miljø og giver vore medarbejdere en spændende arbejdsplads fuld af udfordringer og muligheder. 

Vi er medlem af Kreston Danmark, som er et fagligt samarbejde mellem uafhængige statsautoriserede revisorer. Kreston samarbejdet omfatter endvidere Kreston International, der giver os og vores kunder adgang til "lokal" revision og rådgivning i mere end 95 lande.

Vores speciale er den type virksomhed, der er mest udbredt i Danmark - mindre og mellemstore virksomheder. Vi er hverken for store til de mindre virksomheder eller for lille til de større virksomheder. Vores kunder kan forvente, at vi kender og interesserer os for deres virksomhed - og vores mål er at anvende dette til at være på forkant med værdiskabende rådgivning.

Fordelen ved selv at være en ejerledet virksomhed er, at vi kender de udfordringer, som vore kunder står over for - såvel i dagligdagen som på længere sigt. Vores mission er ikke kun at lave talgymnastik - men at skabe større enkelhed i en bureaukratisk verden, der ellers kan være uoverskuelig nok.

 

 

CVR.nr. 78 33 78 18

 

tom trappe

Aulum

Per Jensen

Per Jensen
partner, statsaut. revisor
Dir.tlf. 2523 3731
pj@blicher.dk
 

Herning

Jan Heesgaard

Jan Heesgaard
partner, statsaut. revisor
Dir.tlf. 4011 5331
jh@blicher.dk
 

Silkeborg

Bent Thomsen

Bent Thomsen
partner, reg. revisor
Dir.tlf. 2523 3770
bt@blicher.dk