Ændring i ledelsen af Blicher Revision & Rådgivning, Silkeborg

Vores partner i Silkeborg, Bent Thomsen, er efter egen beslutning udtrådt af partnerkredsen med virkning fra 30/6 2018.

Afdelingen i Silkeborg bliver herefter ledet af de statsautoriserede revisorer Jan Hjorth og Kim Rune Christensen, der begge er indehavere og partnere i revisionsfirmaet.

For Bents kunder i Silkeborg betyder det, at de har fået tilknyttet en ny ansvarlig for kundeforholdet. Øvrige medarbejdere, som har haft med kunden at gøre, fortsætter på opgaven fremover. Vi vil forsøge at gøre ændringen så nem for kunderne som muligt.

Som revisionsfirma vil vi gerne også fremover opleves som nærværende og engagerede og altid til rådighed med relevant kommunikation i øjenhøjde, så selv de mest komplicerede forhold bliver forståelige.

Vi ser derfor frem til at fortsætte det nære samarbejde med vores kunder, og hører naturligvis gerne nærmere, hvis der er spørgsmål i denne forbindelse. Jan Hjorth kan kontaktes på direkte telefonnummer 2523 3740 eller e-mail hj@blicher.dk og Kim Rune Christensen på direkte telefonnummer 2523 3732 eller e-mail krc@blicher.dk.

Silkeborg

Jan Hjorth
partner, statsaut. revisor
2523 3740
E-Mail: hj@blicher.dk
Sikker mail: Link til sikker mail

Silkeborg

Kim Rune Christensen
partner, statsaut. revisor
2523 3732
E-Mail: krc@blicher.dk
Sikker mail: Link til sikker mail

Blicher aktuelt

Nyheden er skrevet i generelle vendinger. Det kan derfor anbefales at kontakte Blicher Revision for konkret rådgivning.

Vi har kontorer i Aulum, Herning og Silkeborg, klik her for at få kontakt til en revisor fra Blicher Revision.

Kom på forkant med aktuelle nyheder for selvstændige og økonomi interesserede – bliv medlem af vores gruppe på Linkedin eller tilmeld dig vores nyhedsbrev her!