Bogholder

Få nye muligheder i et revisionsfirma, der er på forkant!

Blicher Revision & Rådgivning i Herning søger en dygtig bogholder til vores eget bogholderi, da vores nuværende bogholder ønsker at gå på efterløn.

Personprofil
Vi søger en medarbejder, der vil fungere som bogholder for vores virksomhed. Din erfaring kan både komme fra arbejde i revisionsbranchen eller fra det øvrige erhvervsliv. Vi forudsætter, at du har godt kendskab til de almindeligt brugte edb- og administrative systemer.

Vi tilbyder

Et spændende og afvekslende job med selvstændighed og udfordringer. En fleksibel arbejdsplads med en god balance mellem arbejde og fritid. Gode kollegaer med en uformel omgangstone og godt humør. Tiltrædelse 2. januar 2020.

Vil du vide mere, kan du kontakte statsautoriseret revisor Jan Heesgaard på tlf. 40 11 53 31 eller mail nedenfor. Vi ser frem til at modtage din ansøgning enten pr. mail til

job@blicher.dk eller pr. brev til:

Blicher Revision & Rådgivning

Statsautoriseret Revisionsaktieselskab

Østergade 48

7400 Herning

Om os

Vi er et uafhængigt og ejerledet revisionsfirma med kontorer i Silkeborg, Herning og Aulum. Vi er ca. 37 medarbejdere. De 6 heraf er statsautoriserede revisorer, mens 5 andre har uddannelsen som registrerede revisorer. Vores ambition er altid at være på forkant af udviklingen!

Vi er medlem af det faglige netværk – Kreston, som er et samarbejde mellem revisionsfirmaer både i Danmark og internationalt.