Revisortrainee/elev til Aulum afdelingen

Vores virksomhed er i vækst og for at sikre fremtiden, søger vi en revisortrainee eller -elev til vores afdeling i Aulum.

Vi tilbyder en spændende og afvekslende uddannelse
Vores kunder er både iværksættere samt etablerede små og mellemstore virksomheder. I takt med, at du udvikler dig som revisor og rådgiver, vil du derfor blive involveret i mange forskellige arbejdsopgaver med kundekontakt og et selvstændigt ansvar – i samarbejde med de erfarne revisorer i Blicher.

Vi har en fleksibel arbejdsplads med en god balance mellem arbejde og fritid. Gode kollegaer med en uformel omgangstone og godt humør.

Du vil få tilknyttet en mentor og blive en del af et team med veluddannede kollegaer. Vi støtter din uddannelse med betaling af undervisning og faglitteratur m.v. Vi har sundheds- og frugtordning.

Personprofil
Du skal have mod og lyst til en spændende og udfordrende fremtid som revisor og rådgiver for små og mindre virksomheder.

Du har en relevant grunduddannelse som eksempelvis HHX, finansøkonom, HA m.v.

Det er vigtigt, at du har flair for tal, IT og samarbejde. Vi tillægger dit karakterniveau en vis betydning. Men lægger også vægt på, at du kan samarbejde med kollegaer og som person er imødekommende med en positiv indstilling.

Tiltrædelse og uddannelsesforløb aftales individuelt.

Vil du vide mere, kan du kontakte statsautoriseret revisor Per Jensen på 25 23 37 31 / pj@blicher.dk eller registreret revisor Svend Bohnsen på 25 23 37 63 / sbo@blicher.dk.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning pr. mail til job@blicher.dk.