Jobmulighed

Vi søger bogholder til vores erhvervsservice – Herning afdeling

Få nye muligheder i et revisionsfirma, der er på forkant!

Vores erhvervsservice er i vækst, hvorfor vi søger en ny medarbejder til afdelingen i Herning. Afdelingen servicerer en bred vifte af mindre og mellemstore virksomheder i området med bogføring, administration og mange andre opgaver.

Med tiden vil du have din egen kundeportefølje med kundekontakt og et selvstændigt ansvar bl.a. i samarbejde med revisorerne i Blicher.

Personprofil

Du har nogle års erfaring med bogholderi. Det må gerne være fra revisorbranchen, men det er ikke en forudsætning. Vi forventer, at du både kan arbejde selvstændigt og i samarbejde med kollegaer, er faglig kompetent og har flair for IT. 

Som person, er du imødekommende og har en positiv indstilling. Du er interesseret i at hjælpe kunderne og tager gerne initiativet til at gøre det.  

Vi tilbyder

Du bliver en del af et team med veluddannede kollegaer, der giver vores kunder sparring og rådgivning inden for såvel erhvervsservice, revision, regnskab og skat mm. Vi har et godt og uformelt arbejdsmiljø, for vi tror på, at motiverede og engagerede medarbejdere giver det bedste resultat.

Lønnen aftales efter kvalifikationer. Arbejdstiden kan aftales nærmere og stillingen kan, hvis det ønskes, være mindre end fuldtids. Vi har firmapension, sundheds- og frugtordning.

Tiltrædelse snarest muligt efter nærmere aftale.

Vil du vide mere, kan du kontakte Sine Andsbjerg Jensen fra erhvervsservice på 25 23 37 02 /  jaj@blicher.dk eller statsautoriseret revisor Jan Heesgaard på tlf. 40 11 53 31 eller mail jh@blicher.dk.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning pr. mail til job@blicher.dk.

Om os

Vi er et uafhængigt og ejerledet revisionsfirma. Vi er 39 medarbejdere. De 6 heraf er statsautoriserede revisorer, mens 7 andre har uddannelsen som registrerede revisorer. Vores ambition er altid at være på forkant fagligt og med værdiskabende løsning.

Vi er desuden medlem af Kreston, som er et fagligt samarbejde mellem revisionsfirmaer både i Danmark og internationalt.