Blichers vision og værdier

Hos Blicher Revision & Rådgivning bygger vores vision på vores værdier. Vi ønsker at være den værdiskabende revisor og rådgiver med troværdig information, uafhængighed og nærvær.

Værdiskabende

Vi er resultatsøgende og innovative med fokus på kundens behov, så vi kan være på forkant med værdiskabende rådgivning. Vi giver vores kunder relevant sparring, så de har økonomisk overblik og kan træffe de rigtige beslutninger for deres virksomhed.

Troværdige

Vi er fagligt dygtige og til at stole på. Vi siger altid vores ærlige mening og overholder indgåede aftaler. Vi er altid opdateret på nyeste viden og praksis. Opgaverne løses med høj kvalitet og troværdig information, som kunder og forretningsforbindelser kan have 100% tillid til.

Uafhængige

Vi er uafhængige af andre interesser og ledet af ejerne af Blicher. Vores rådgivning udføres med udgangspunkt i kundernes interesser og med respekt for love og regler. Vores fornemmeste opgave er at give vores kunder et objektivt beslutningsgrundlag til at lede og udvikle deres virksomhed.

Nærværende

Vi er nærværende, engagerede og altid til rådighed med relevant kommunikation i øjenhøjde, så selv de mest komplicerede forhold bliver forståelige. Vi arbejder professionelt og korrekt i en uhøjtidelig og tillidsfuld atmosfære, hvor vi kan spare, rådgive og videreudvikle kundens virksomhed i en positiv retning.


For yderligere information om Blicher

Herning

Jan Heesgaard
partner, statsaut. revisor
4011 5331
E-Mail: jh@blicher.dk
Sikker mail: Link til sikker mail

Silkeborg

Jan Hjorth
partner, statsaut. revisor
2523 3740
E-Mail: hj@blicher.dk
Sikker mail: Link til sikker mail

Aulum

Per Jensen
partner, statsaut. revisor
2523 3731
E-Mail: pje@blicher.dk
Sikker mail: Link til sikker mail