Skal vi arbejde sammen?

Job og karriere hos blicher

Job og karriere hos Blicher, hvordan er det? Hos Blicher bliver du en del af et team med veluddannede kollegaer, der giver vores kunder sparring og rådgivning inden for revision, regnskab og skat mm. Vi har et godt og uformelt arbejdsklima, for vi tror på, at motiverede og engagerede medarbejdere giver det bedste resultat.

Hos Blicher er den viden og rådgivning, som vi tilbyder vores kunder, afgørende. Derfor er det essentielt, at alle vores medarbejdere har mulighed for løbende at videreuddanne sig og udvikle sig fagligt, så vi altid kan tilbyde den mest kvalificerede rådgivning.
Vi uddanner løbende nye revisorer og har gunstige uddannelsesaftaler til bla. HD, Cand. Merc. Aud. og SR-akademi.

Gennem vores internationale samarbejde i Kreston International er der muligheder for udstationering efter nærmere aftale.

Blicher Revision & Rådgivning - statsautoriseret revisionsaktieselskab

Ledige stillinger

Vi søger statsaut. revisor med partnerpotentiale

Har du evnerne til at arbejde selvstændigt med ansvaret for din egen kundeportefølje og lysten til at være...

Vi søger revisor med erfaring

Få nye muligheder i et revisionsfirma, der er på forkant! Til vores afdeling i Herning søger vi en revisor med...

Vil du vide mere om Blicher Revision, er du velkommen til at kontakte Jan Heesgaard, som er vores personaleansvarlige. Han kan kontaktes på telefon 4011 5331 eller på mail job@blicher.dk.

Du er desuden altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Medmindre andet aftales, gemmes uopfordrede ansøgninger i 6 måneder efter modtagelsen. Ansøgninger vedrørende konkrete stillinger gemmes i 6 måneder efter besættelse af stillingen.