Job og karriere hos Blicher

Job og karriere hos Blicher, hvordan er det? Hos Blicher bliver du en del af et team med veluddannede kollegaer, der giver vores kunder sparring og rådgivning inden for revision, regnskab og skat mm. Vi har et godt og uformelt arbejdsklima, for vi tror på, at motiverede og engagerede medarbejdere giver det bedste resultat.

Hos Blicher er den viden og rådgivning, som vi tilbyder vores kunder, afgørende. Derfor er det essentielt, at alle vores medarbejdere har mulighed for løbende at videreuddanne sig og udvikle sig fagligt, så vi altid kan tilbyde den mest kvalificerede rådgivning.
Vi uddanner løbende nye revisorer og har gunstige uddannelsesaftaler til bla. HD, Cand. Merc. Aud. og SR-akademi.

Gennem vores internationale samarbejde i Kreston International er der muligheder for udstationering efter nærmere aftale.

Ledige stillinger

Hos Blicher Revision har vi i øjeblikket følgende ledige stilling:

Vil du vide mere om Blicher Revision, er du velkommen til at kontakte Jan Heesgaard, som er vores personaleansvarlige. Han kan kontaktes på telefon 4011 5331 eller på mail job@blicher.dk.

Du er desuden altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Medmindre andet aftales, gemmes uopfordrede ansøgninger i 6 måneder efter modtagelsen. Ansøgninger vedrørende konkrete stillinger gemmes i 6 måneder efter besættelse af stillingen.


For yderligere information kontakt vores personaleansvarlige

Herning

Jan Heesgaard
partner, statsaut. revisor
4011 5331
E-Mail: jh@blicher.dk
Sikker mail: Link til sikker mail