Kontoret i Herning

Din revisor i Herning

Revisor Herning

Vi er et uafhængigt og ejerledet revisionsfirma med kontorer i Aulum, Herning og Silkeborg. Vi er 39 medarbejdere. De 6 heraf er statsautoriserede revisorer, mens 7 andre har uddannelsen som registrerede revisorer.

Blicher Revision & Rådgivning Statsautoriseret Revisionsaktieselskab . Vi er medlem af FSR – godkendte revisorer. Vi er således omfattet af lovpligtig kvalitetskontrol og obligatorisk efteruddannelse. Vi har stort fokus på at fastholde et godt, fagligt miljø og giver vore medarbejdere en spændende arbejdsplads fuld af udfordringer og muligheder. Læs mere om os her.

 

Værdiskabende rådgivning for små og mellemstore virksomheder

Vores speciale er den type virksomhed, der er mest udbredt i Danmark – mindre og mellemstore virksomheder. Vi er hverken for store til de mindre virksomheder eller for små til de større virksomheder. Vores kunder kan forvente, at vi kender og interesserer os for deres virksomhed – og vores mål er at anvende dette til at være på forkant med værdiskabende rådgivning.

Geografisk har vi kunder i hele Danmark. De fleste af vores kunder er dog beliggende i Midtjylland i kommunerne Herning, Ikast-Brande, Silkeborg, Århus, Holstebro og Ringkøbing-Skjern.

Fordelen ved selv at være en ejerledet virksomhed er, at vi kender de udfordringer, som vore kunder står over for – såvel i dagligdagen som på længere sigt. Vores mission er ikke kun at lave talgymnastik – men at skabe større enkelhed i en bureaukratisk verden, der ellers kan være uoverskuelig nok.

Blicher medvirker ved sparring og gennemgang af forretningsplaner,  budgetter m.v.  Det bedste råd kan nogle gange være ikke at starte op – og det har vi mod til at fortælle dig.

Internationalt samarbejde

Vi er medlem af Kreston Danmark, som er et fagligt samarbejde mellem uafhængige statsautoriserede revisorer. Kreston samarbejdet omfatter endvidere Kreston International, der giver os og vores kunder adgang til “lokal” revision og rådgivning i mere end 125 lande. Du kan læse mere om vores internationale samarbejdspartner her.

 

Kontakt os i dag og hør nærmere om, hvordan vi sammen kan skabe resultater for din virksomhed.

Stemningsbillede Blicher i Herning
Stemningsbillede af Blicher Revision & Rådgivning i Herning

Vision og værdier

Hos Blicher Revision & Rådgivning Statsautoriseret Revisionsaktieselskab bygger vores vision på vores værdier. Vi ønsker at være den værdiskabende revisor og rådgiver med troværdig information, uafhængighed og nærvær.

Blicher Revision hjælper

Værdiskabende

Vi er resultatsøgende og innovative med fokus på kundens behov, så vi kan være på forkant med værdiskabende rådgivning. Vi giver vores kunder relevant sparring, så de har økonomisk overblik og kan træffe de rigtige beslutninger for deres virksomhed.

Blicher Revision & Rådgivning afspil video

Troværdige

Vi er fagligt dygtige og til at stole på. Vi siger altid vores ærlige mening og overholder indgåede aftaler. Vi er altid opdateret på nyeste viden og praksis. Opgaverne løses med høj kvalitet og troværdig information, som kunder og forretnings­forbindelser kan have 100% tillid til.

Blicher Revision & Rådgivning skak

Uafhængige

Vi er uafhængige af andre interesser og ledet af ejerne af Blicher. Vores rådgivning udføres med udgangspunkt i kundernes interesser og med respekt for love og regler. Vores fornemmeste opgave er at give vores kunder et objektivt beslutningsgrundlag til at lede og udvikle deres virksomhed.

Din revisor hjælper

Nærværende

Vi er nærværende, engagerede og altid til rådighed med relevant kommunikation i øjenhøjde, så selv de mest komplicerede forhold bliver forståelige. Vi arbejder professionelt og korrekt i en uhøjtidelig og tillidsfuld atmosfære, hvor vi kan spare, rådgive og videreudvikle kundens virksomhed i en positiv retning.

Blichers

Historie

Blicher Revision & Rådgivning Statsautoriseret Revisionsaktieselskab er en af de ældste revisionsvirksomheder i det midtjyske område. Historien går tilbage til slutningen af 1940’erne hvor revisor Adolf Larsen valgte at etablere sit eget revisionsfirma i Herning. Dengang og indtil 1970’erne blev virksomheden drevet fra Vestergade i Herning, og da pladsen blev for trang flyttede firmaet til Tingvej. I 1977 købte statsaut. revisor C. Blicher-Retpen virksomheden, og de følgende år var revisionsvirksomheden inde i en stor vækst. En stadig ekspansion medførte i 1985 at lokalerne på Tingvej blev udskiftet til den nuværende afdeling i Østergade, Herning.

Indehaverne af Revisionsfirmaet Blicher-Retpen & Adolf Larsen ApS, Herning og indehaveren af Revisionsfirmaet Jakob Lauridsen & Oscar Mortensen ApS, Ikast besluttede i 1985 i fællesskab at videreføre de to revisionsfirmaer under navnet Revisionsaktieselskabet Blicher-Retpen & Lauridsen. I 2008 tog virksomheden endnu en navneændring til det nuværende Blicher Revision & Rådgivning, Statsautoriseret Revisionsaktieselskab. Samme år blev virksomheden fusioneret med Revisionsfirmaet Bent Thomsen A/S i Søndergade, Silkeborg, der samtidig tog navneændring til Blicher Revision & Rådgivning, Silkeborg.

I 2011 blev der udvidet med en afdeling i Aulum efter overtagelse af aktiviteterne i Revisionsfirmaet Rasmussen & Sørensen I/S. Ved en fusion i 2017 blev NV-Revision, Aulum ligeledes en del af Blicher Revision & Rådgivning Aulum.

Blicher Revision & Rådgivning Statsautoriseret Revisionsaktieselskab har i dag afdelinger i Aulum, Herning og Silkeborg og rådgiver et bredt udsnit af det danske erhvervsliv.

Ny kunde? Book et møde

Book et uforpligtende møde med en blicher revisor