Kontoret i Aulum

Din revisor i Aulum

Revisor Aulum

Blicher Revision & Rådgivning i Aulum er den yngste afdeling af revisorselskabets 3 afdelinger. Efter overtagelse af aktiviteterne i Revisionsfirmaet Rasmussen & Sørensen I/S i 2011 blev afdelingen i Aulum etableret. Med fusionen med NV-Revision, Aulum i 2017 blev Blicher Revision & Rådgivning i Aulum udvidet og afdelingen består i dag af i alt 8 medarbejdere, heriblandt én statsautoriseret revisor og én revisor, der er uddannet registrerede revisorer.

 

Troværdig revision og rådgivning i øjenhøjde

Revisionsafdelingen i Aulum bygger på de samme værdier som hele Blicher Revision & Rådgivning Statsautoriseret Revisionsaktieselskab. Vi er resultatsøgende og innovative, for derved at være på forkant med værdiskabende rådgivning for netop din virksomhed. Vores revision og rådgivning bygger på troværdighed og tillid, ligesom vi er uafhængige af andre interesser og ledet af ejerne af Blicher Revision & Rådgivning. Vores revisorer i Aulum er nærværende og altid til rådighed med letforståelig rådgivning af selv de mest komplicerede forhold.

Er din virksomhed i rivende vækst, er det et godt tidspunkt at få rådgivning af en revisor. Vores revisorer i Aulum yder sparring med fokus på en positiv vækst, som ikke kvæler virksomheden. Vækstvirksomheder kan opleve en presset likviditet og Blicher Revision & Rådgivning rådgiver derfor om f.eks. minimering af finansieringsbehov.

Blicher Revision & Rådgivning i Aulum er også en oplagt sparringspartner for allerede veletablerede virksomheder. Vores revisorer vurderer løbende din virksomheds skatteforhold og sikrer at virksomheden og ejerne ikke betaler for meget i skat. Revisionsselskabet vurderer virksomhedens muligheder for at reducere omkostninger og pengebindinger.

 

Kompetent sparring på baggrund af din virksomhedssituation

Har du en iværksætter i maven og ønsker du at vide, om din iværksætter ide har grundlag for at starte en virksomhed op? Hos Blicher Revision & Rådgivning i Aulum får du kompetent sparring af vores revisorer, som rådgiver dig indenfor alt fra finansiering, kalkulationer, etablering af forretningsgange og valg af virksomhedsform. Vi tilbyder desuden de første 3 timers rådgivning gratis til iværksættere.

Vores revisorer i Aulum står også klar med sparring til dig som ønsker at sælge din virksomhed eller som står overfor et generationsskifte. Blicher Revision & Rådgivning rådgiver blandt andet om tilpasning af virksomhedens kapitalstruktur og minimering af skatter og afgifter i forbindelse med ejerskiftet.

Blicher Revision & Rådgivning er specialister i små- og mellemstore virksomheder og vores revisorer i Aulum står altid klar til at rådgive dig på baggrund af lige netop din virksomheds situation. Læs mere om os her

Kontakt os og hør nærmere om hvordan vi sammen kan skabe resultater for din virksomhed.

Stemningsbillede af Blicher Revision & Rådgivning i Aulum
Stemningsbillede af Blicher Revision & Rådgivning i Aulum

Ny kunde? Book et møde

Book et uforpligtende møde med en blicher revisor

Blichers

Historie

Blicher Revision & Rådgivning Statsautoriseret Revisionsaktieselskab er en af de ældste revisionsvirksomheder i det midtjyske område. Historien går tilbage til slutningen af 1940’erne hvor revisor Adolf Larsen valgte at etablere sit eget revisionsfirma i Herning. Dengang og indtil 1970’erne blev virksomheden drevet fra Vestergade i Herning, og da pladsen blev for trang flyttede firmaet til Tingvej.

I 1977 købte statsaut. revisor C. Blicher-Retpen virksomheden, og de følgende år var revisionsvirksomheden inde i en stor vækst. En stadig ekspansion medførte i 1985 at lokalerne på Tingvej blev udskiftet til den nuværende afdeling i Østergade, Herning.

Indehaverne af Revisionsfirmaet Blicher-Retpen & Adolf Larsen ApS, Herning og indehaveren af Revisionsfirmaet Jakob Lauridsen & Oscar Mortensen ApS, Ikast besluttede i 1985 i fællesskab at videreføre de to revisionsfirmaer under navnet Revisionsaktieselskabet Blicher-Retpen & Lauridsen.

I 2008 tog virksomheden endnu en navneændring til det nuværende Blicher Revision & Rådgivning, Statsautoriseret Revisionsaktieselskab. Samme år blev virksomheden fusioneret med Revisionsfirmaet Bent Thomsen A/S i Søndergade, Silkeborg, der samtidig tog navneændring til Blicher Revision & Rådgivning, Silkeborg.

I 2011 blev der udvidet med en afdeling i Aulum efter overtagelse af aktiviteterne i Revisionsfirmaet Rasmussen & Sørensen I/S. Ved en fusion i 2017 blev NV-Revision, Aulum ligeledes en del af Blicher Revision & Rådgivning Aulum.

Blicher Revision & Rådgivning Statsautoriseret Revisionsaktieselskab har i dag afdelinger i Aulum, Herning og Silkeborg og rådgiver et bredt udsnit af det danske erhvervsliv.