Revisor Aulum

Revisor Aulum

Blicher Revision & Rådgivning i Aulum er den yngste afdeling af revisorselskabets 3 afdelinger. Efter overtagelse af aktiviteterne i Revisionsfirmaet Rasmussen & Sørensen I/S i 2011 blev afdelingen i Aulum etableret. Med fusionen med NV-Revision, Aulum i 2017 blev Blicher Revision & Rådgivning i Aulum udvidet og afdelingen består i dag af i alt 8 medarbejdere, heriblandt én statsautoriseret revisor og én revisor, der er uddannet registrerede revisorer.

Revisionsafdelingen i Aulum bygger på de samme værdier som hele Blicher Revision & Rådgivning Statsautoriseret Revisionsaktieselskab. Vi er resultatsøgende og innovative, for derved at være på forkant med værdiskabende rådgivning for netop din virksomhed. Vores revision og rådgivning bygger på troværdighed og tillid, ligesom vi er uafhængige af andre interesser og ledet af ejerne af Blicher Revision & Rådgivning. Vores revisorer i Aulum er nærværende og altid til rådighed med letforståelig rådgivning af selv de mest komplicerede forhold.

Er din virksomhed i rivende vækst, er det et godt tidspunkt at få rådgivning af en revisor. Vores revisorer i Aulum yder sparring med fokus på en positiv vækst, som ikke kvæler virksomheden. Vækstvirksomheder kan opleve en presset likviditet og Blicher Revision & Rådgivning rådgiver derfor om f.eks. minimering af finansieringsbehov.

Blicher Revision & Rådgivning i Aulum er også en oplagt sparringspartner for allerede veletablerede virksomheder. Vores revisorer vurderer løbende din virksomheds skatteforhold og sikrer at virksomheden og ejerne ikke betaler for meget i skat. Revisionsselskabet vurderer virksomhedens muligheder for at reducere omkostninger og pengebindinger.

Har du en iværksætter i maven og ønsker du at vide, om din iværksætter ide har grundlag for at starte en virksomhed op? Hos Blicher Revision & Rådgivning i Aulum får du kompetent sparring af vores revisorer, som rådgiver dig indenfor alt fra finansiering, kalkulationer, etablering af forretningsgange og valg af virksomhedsform. Vi tilbyder desuden de første 3 timers rådgivning gratis til iværksættere.

Vores revisorer i Aulum står også klar med sparring til dig som ønsker at sælge din virksomhed eller som står overfor et generationsskifte. Blicher Revision & Rådgivning rådgiver blandt andet om tilpasning af virksomhedens kapitalstruktur og minimering af skatter og afgifter i forbindelse med ejerskiftet.

Blicher Revision & Rådgivning er specialister i små- og mellemstore virksomheder og vores revisorer i Aulum står altid klar til at rådgive dig på baggrund af lige netop din virksomheds situation.

Kontakt os og hør nærmere om hvordan vi sammen kan skabe resultater for din virksomhed.

  • Rugbjergvej 6, 7490 Aulum
  • 97 47 13 22
  • aulum@blicher.dk
Stemningsbillede af Blicher Revision & Rådgivning i Aulum

Ny kunde? Book et møde

Book et uforpligtende møde med en blicher revisor