Revisor Silkeborg

Revisor Silkeborg

Blicher Revision & Rådgivning i Silkeborg er en ud af tre afdelinger som udgør hele revisionsselskabet. Hos vores afdeling i Silkeborg har du mulighed for at få rådgivning af både statsautoriserede revisorer samt af revisorer, som har uddannelsen som registrerede revisorer. Vi er alle specialister i små- og mellemstore virksomheder og er et ejerledet revisionsfirma som betyder, at vi kender de udfordringer, som du, som virksomhedsejer, står overfor. Vores revisorer i Silkeborg er nærværende og kommunikerer altid i øjenhøjde med dig som virksomhedsejer. Vi er troværdige og yder relevant sparring, som giver et økonomisk overblik og skaber det bedste beslutningsgrundlag.

Står du, som virksomhedsejer, overfor et salg eller et generationsskifte, står Blicher Revision & Rådgivning i Silkeborg klar med sparring til denne overgangsproces. Din personlige revisor vejleder ift. sikring af virksomhedens fremtid ved generationsskifte og hvordan du får den bedst mulige pris ved salg af din virksomhed.

Blicher Revision & Rådgivning i Silkeborg er også en oplagt sparringspartner, hvis du er iværksætter og ønsker at starte egen virksomhed. Vi tilbyder de første 3 timers rådgivning gratis til iværksættere. Vores revisorer vurderer om der er grundlag for opstart af en virksomhed på baggrund af din iværksætter ide og rådgiver om de forskellige finansieringsmuligheder i forbindelse med en mulig opstart.

Vores revisorer i Silkeborg står til rådighed med kyndig rådgivning til vækstvirksomheder. En virksomhed i vækst kan opleve at organisationen, forretningsgange og finansieringen ikke kan følge med. Her rådgiver Blicher Revision & Rådgivning i Silkeborg om hvordan finansieringsbehovet minimeres eller sikres og vurdere virksomhedens muligheder for fremskaffelse af kapital, når indtjeningen er forsinket og ikke slår til, i forhold til væksten. Vores revisorer i Silkeborg bidrager til en positiv vækst, som ikke kvæler virksomheden.

Blicher Revision & Rådgivning i Silkeborg hjælper også etablerede virksomheder med at undgå, at virksomheden stagnerer. Vores revisorer i Silkeborg rådgiver om reducering af omkostninger og pengebindinger. Ud fra vores erfaring tillægger banker budgettet en større troværdighed, hvis en revisor har assisteret ved udarbejdelse heraf.

Som kunde hos os kan du forvente, at vi kender din virksomhed og interesserer os for udviklingen af den. Har du brug for hjælp til revision, så kontakt os. Vi ser frem til samarbejdet.

  • Søndergade 25, 8600 Silkeborg
  • 86 82 62 44
  • silkeborg@blicher.dk
Stemningsbillede af Blicher Revision & Rådgivning i Aulum

Ny kunde? Book et møde

Book et uforpligtende møde med en blicher revisor