Kontoret i Silkeborg

Din revisor i Silkeborg

Revisor Silkeborg

Blicher Revision & Rådgivning i Silkeborg er en ud af tre afdelinger som udgør hele revisionsselskabet. Hos vores afdeling i Silkeborg har du mulighed for at få rådgivning af både statsautoriserede revisorer samt af revisorer, som har uddannelsen som registrerede revisorer. Vi er alle specialister i små- og mellemstore virksomheder og er et ejerledet revisionsfirma som betyder, at vi kender de udfordringer, som du, som virksomhedsejer, står overfor. Læs mere om os her.

 

Din personlige revisor i Silkeborg

Vores revisorer i Silkeborg er nærværende og kommunikerer altid i øjenhøjde med dig som virksomhedsejer. Vi er troværdige og yder relevant sparring, som giver et økonomisk overblik og skaber det bedste beslutningsgrundlag.

Står du, som virksomhedsejer, overfor et salg eller et generationsskifte, står Blicher Revision & Rådgivning i Silkeborg klar med sparring til denne overgangsproces. Din personlige revisor vejleder ift. sikring af virksomhedens fremtid ved generationsskifte og hvordan du får den bedst mulige pris ved salg af din virksomhed.

 

Professionel rådgivning på baggrund af din virksomheds situation

Blicher Revision & Rådgivning i Silkeborg er også en oplagt sparringspartner, hvis du er iværksætter og ønsker at starte egen virksomhed. Vi tilbyder de første 3 timers rådgivning gratis til iværksættere. Vores revisorer vurderer om der er grundlag for opstart af en virksomhed på baggrund af din iværksætter ide og rådgiver om de forskellige finansieringsmuligheder i forbindelse med en mulig opstart.

Vores revisorer i Silkeborg står til rådighed med kyndig rådgivning til vækstvirksomheder. En virksomhed i vækst kan opleve at organisationen, forretningsgange og finansieringen ikke kan følge med. Her rådgiver Blicher Revision & Rådgivning i Silkeborg om hvordan finansieringsbehovet minimeres eller sikres og vurdere virksomhedens muligheder for fremskaffelse af kapital, når indtjeningen er forsinket og ikke slår til, i forhold til væksten. Vores revisorer i Silkeborg bidrager til en positiv vækst, som ikke kvæler virksomheden.

 

Få kompetent vejledning fra Blicher Revision & Rådgivning

Blicher Revision & Rådgivning i Silkeborg hjælper også etablerede virksomheder med at undgå, at virksomheden stagnerer. Vores revisorer i Silkeborg rådgiver om reducering af omkostninger og pengebindinger. Ud fra vores erfaring tillægger banker budgettet en større troværdighed, hvis en revisor har assisteret ved udarbejdelse heraf.

Som kunde hos os kan du forvente, at vi kender din virksomhed og interesserer os for udviklingen af den. Vi er et uafhængigt og ejerledet revisionsfirma med kontorer i Aulum, Herning og Silkeborg. Har du brug for hjælp til revision, så kontakt os. Vi ser frem til samarbejdet.

 

Kontakt os i dag og hør nærmere om, hvordan vi sammen kan skabe resultater for din virksomhed.

Stemningsbillede af Blicher i Silkeborg
Stemningsbillede af Blicher i Silkeborg

Ny kunde? Book et møde

Book et uforpligtende møde med en blicher revisor

Blichers

Historie

Blicher Revision & Rådgivning Statsautoriseret Revisionsaktieselskab er en af de ældste revisionsvirksomheder i det midtjyske område. Historien går tilbage til slutningen af 1940’erne hvor revisor Adolf Larsen valgte at etablere sit eget revisionsfirma i Herning. Dengang og indtil 1970’erne blev virksomheden drevet fra Vestergade i Herning, og da pladsen blev for trang flyttede firmaet til Tingvej. I 1977 købte statsaut. revisor C. Blicher-Retpen virksomheden, og de følgende år var revisionsvirksomheden inde i en stor vækst. En stadig ekspansion medførte i 1985 at lokalerne på Tingvej blev udskiftet til den nuværende afdeling i Østergade, Herning.

Indehaverne af Revisionsfirmaet Blicher-Retpen & Adolf Larsen ApS, Herning og indehaveren af Revisionsfirmaet Jakob Lauridsen & Oscar Mortensen ApS, Ikast besluttede i 1985 i fællesskab at videreføre de to revisionsfirmaer under navnet Revisionsaktieselskabet Blicher-Retpen & Lauridsen. I 2008 tog virksomheden endnu en navneændring til det nuværende Blicher Revision & Rådgivning, Statsautoriseret Revisionsaktieselskab. Samme år blev virksomheden fusioneret med Revisionsfirmaet Bent Thomsen A/S i Søndergade, Silkeborg, der samtidig tog navneændring til Blicher Revision & Rådgivning, Silkeborg.

I 2011 blev der udvidet med en afdeling i Aulum efter overtagelse af aktiviteterne i Revisionsfirmaet Rasmussen & Sørensen I/S. Ved en fusion i 2017 blev NV-Revision, Aulum ligeledes en del af Blicher Revision & Rådgivning Aulum.

Blicher Revision & Rådgivning Statsautoriseret Revisionsaktieselskab har i dag afdelinger i Aulum, Herning og Silkeborg og rådgiver et bredt udsnit af det danske erhvervsliv.