25 januar 2016

B-skatterater for 2016

SKAT er fra og med 2016 stoppet med at udsende indbetalingskort for B-skatterater med posten. Fremover kan B-skatteraterne kun findes digitalt på SKATs hjemmeside. Såfremt man ikke allerede har tilmeldt betaling af B-skat til betalingsservice, skal betalingsinformationen derfor i stedet udskrives fra TastSelv på skat.dk.

B-skat og foreløbigt arbejdsmarkedsbidrag forfalder til betaling i 10 rater i løbet af 2016. Forfaldsdagen er den 1. i hver af månederne januar, februar, marts, april, maj, juli, august, september, oktober og november med sidste rettidige betalingsdag den 20. i forfaldsmåneden.

Betaling af B-skatterater foregår ligeledes online på SKATs hjemmeside. Ved manuel betaling af b-skatteraterne gøres det således:
– Log på www.skat.dk/tastselv
– Vælg “Betaling”
– Vælg “Betal skat”
– Vælg “2016”

Hvis man ønsker at tilmelde betalingen af B-skat til betalingsservice, er det ligeledes her, at man har mulighed for det.

Læs mere om skat her.

Medarbejder nyheder

Silkeborg

Kim Rune Christensen

partner, statsaut. revisor

krc@blicher.dk
2523 3732
Sikker email: Link til sikker mail

Nyheden er skrevet i generelle vendinger. Det kan derfor anbefales at kontakte Blicher Revision for konkret rådgivning.

Vi har kontorer i Aulum, Herning og Silkeborg, klik her for at få kontakt til en revisor fra Blicher Revision.

Kom på forkant med aktuelle nyheder for selvstændige og økonomi interesserede – bliv medlem af vores gruppe på Linkedin eller tilmeld dig vores nyhedsbrev

Silkeborg

Kim Rune Christensen

partner, statsaut. revisor

krc@blicher.dk
2523 3732
Sikker email: Link til sikker mail