02 oktober 2015

Blicher Revision & Rådgivning samler ressourcerne

Blicher Revision & Rådgivning i Ikast flytter revisionskontor
Med henblik på at give kunderne en stærkere rådgivning samler Blicher Revision & Rådgivning nu sine medarbejdere på et færre antal enheder.
Revisionskontoret i Ikast flytter derfor den 6. oktober 2015 til Silkeborg og Herning.

Flertallet af medarbejderne i Ikast flytter til revisionskontoret i Silkeborg, medens de øvrige medarbejdere flytter til kontoret i Herning.
Der vil således fortsat være tale om det samme antal medarbejdere, men ved at samle kompetencerne inden for revision og rådgivning vil vidensniveauet og rådgivningen blive stærkere i fremtiden.
Alle de nuværende kunder i Ikast-afdelingen vil i fremtiden fortsat blive betjent af de samme medarbejdere, dog blot med udgangspunkt fra kontorerne i Silkeborg og Herning.

Partner og statsautoriseret revisor Jan Hjorth, som i en årrække har ledet kontoret i Ikast, vil i fremtiden være tilknyttet kontorene i både Silkeborg og Herning.

Kontoret i Silkeborg vil fremover blive ledet af de statsautoriserede revisorer Jan Hjorth og Kim Rune Christensen samt af registreret revisor Bent Thomsen.
Der vil være ansat 15 medarbejdere i Silkeborg.

Kontorerne i Herning og Aulum vil som hidtil blive ledet af de statsautoriserede revisorer Carsten Ottosen, Per Jensen og Jan Heesgaard.
Der vil være ansat 15 medarbejdere på kontoret i Herning og 4 medarbejdere på kontoret i Aulum.

Nyheden er skrevet i generelle vendinger. Det kan derfor anbefales at kontakte Blicher Revision for konkret rådgivning.

Vi har kontorer i Aulum, Herning og Silkeborg, klik her for at få kontakt til en revisor fra Blicher Revision.

Kom på forkant med aktuelle nyheder for selvstændige og økonomi interesserede – bliv medlem af vores gruppe på Linkedin eller tilmeld dig vores nyhedsbrev