04 januar 2017

NV Revision i Aulum sammenlægges med Blicher Revision & Rådgivning

Vi kan med stor glæde meddele, at de to revisionsfirmaer har indgået aftale om sammenlægning med virkning fra den 1. juli 2017.

Blicher Revision & Rådgivning har i forvejen en afdeling i Aulum, og efter sammenlægningen er der 7 medarbejdere i Aulum. Blicher Revision & Rådgivning har desuden afdelinger i Herning og Silkeborg og beskæftiger efter sammenlægningen samlet 37 medarbejdere, heraf 5 statsautoriserede revisorer og 7 registrerede revisorer. Alle nuværende medarbejdere fortsætter uændret, og Svend Bohnsen fra NV Revision indtræder ved sammenlægningen som partner i Blicher Revision & Rådgivning. De 2 lokale kontorer i Aulum opretholdes uændret indtil 1/7 2017, hvorefter medarbejderne i løbet af juli måned samles under samme tag.

Med sammenlægningen styrkes vores Aulum afdeling til gavn for vores kunder og medarbejdere, ligesom vi får endnu bedre mulighed for at løfte flere og større opgaver for mindre og mellemstore virksomheder i vores naturlige geografiske dækningsområde, siger statsautoriseret revisor Per Jensen.

Vi er tæt på vores kunder i dag, og det vil vi fortsat være, ligesom vores kunder også fremadrettet vil blive betjent af den samme revisor som hidtil. Nu er vi blot et stærkere team, og kan via en stærkere organisation trække på helt specifikke kompetencer, når det bliver nødvendigt. Vi er overbeviste om, at det er den helt rigtige kombination for vores kunder, siger registreret revisor Svend Bohnsen.

Sammenlægningen rummer en lang række fordele for både kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere i Blicher Revision & Rådgivning. Som vidensvirksomhed skal vi fastholde og udbygge et godt fagligt miljø, og dermed give vores medarbejdere en spændende arbejdsplads fuld af udfordringer og muligheder til gavn for vores kunder.

På forkant med rådgivningen
Vi kan og vil fortsat være på forkant med rådgivningen af kunderne, og vi ønsker at fastholde et højt fagligt vidensniveau med gensidige succesoplevelser for kunder og medarbejdere efter veludført arbejde.

Vi glæder os til det nye samarbejde.

For yderligere information om sammenlægningen:
Per Jensen tlf. 25 23 37 31
Svend Bohnsen tlf. 97 47 28 11

Hent pressemeddelsen som PDF her.

Medarbejder nyheder

Herning

Per Jensen

partner, statsaut. revisor‎

pj@blicher.dk
2523 3731
Sikker email: Link til sikker mail

Nyheden er skrevet i generelle vendinger. Det kan derfor anbefales at kontakte Blicher Revision for konkret rådgivning.

Vi har kontorer i Aulum, Herning og Silkeborg, klik her for at få kontakt til en revisor fra Blicher Revision.

Kom på forkant med aktuelle nyheder for selvstændige og økonomi interesserede – bliv medlem af vores gruppe på Linkedin eller tilmeld dig vores nyhedsbrev

Herning

Per Jensen

partner, statsaut. revisor‎

pj@blicher.dk
2523 3731
Sikker email: Link til sikker mail