04 december 2015

Nye partnere hos Blicher Revision & Rådgivning

Revisionsfirmaet udvider ejerkredsen med 2 nye partnere – Per Jensen og Kim Rune Christensen.

Per Jensen blev ansat hos Blicher Revision & Rådgivning i 1998 og blev statsautoriseret revisor i 2009. Han er privat bosiddende ved Aulum, og det var derfor naturligt, at han fik til opgave at lede kontoret i Aulum, da Blicher Revision og Rådgivning overtog det i 2011. Per Jensen har samtidig bevaret sin tilknytning til kontoret i Herning.

Kim Rune Christensen har været ansat hos Blicher Revision & Rådgivning siden 1999 og blev statsautoriseret revisor i 2008. Da Blicher Revision og Rådgivning kort tid efter blev sammenlagt med et revisionsfirma i Silkeborg, fik Kim Rune Christensen kontorsted her. Privat er han bosiddende i Bording.

Det er således 2 statsautoriserede revisorer med en god erfaring fra branchen, der nu indtræder som partnere. Blicher Revision og Rådgivning er et ejerledet revisionsfirma, og udvidelsen af partnerkredsen er i god tråd med dette. Herved opnås et nært kendskab til de udfordringer og muligheder, der deles med de selvstændige erhvervsdrivende i de mindre og mellemstore virksomheder, som er revisionsfirmaets primære kunder.

Med de 2 nye partnere består ejerkredsen bag Blicher Revision & Rådgivning nu af 6 personer. Jan Heesgaard, Carsten Ottosen og Per Jensen leder kontoret i Herning, sidstnævnte endvidere kontoret i Aulum. I Silkeborg ledes kontoret af Bent Thomsen, Jan Hjorth og Kim Rune Christensen.

Medarbejder nyheder

Herning

Per Jensen

partner, statsaut. revisor‎

pj@blicher.dk
2523 3731
Sikker email: Link til sikker mail

Nyheden er skrevet i generelle vendinger. Det kan derfor anbefales at kontakte Blicher Revision for konkret rådgivning.

Vi har kontorer i Aulum, Herning og Silkeborg, klik her for at få kontakt til en revisor fra Blicher Revision.

Kom på forkant med aktuelle nyheder for selvstændige og økonomi interesserede – bliv medlem af vores gruppe på Linkedin eller tilmeld dig vores nyhedsbrev

Herning

Per Jensen

partner, statsaut. revisor‎

pj@blicher.dk
2523 3731
Sikker email: Link til sikker mail