Revisor Herning

Revisor Herning

Blicher Revision & Rådgivning i Herning er den ældste afdeling af revisionsselskabets 3 afdelinger. Fundamentet for revisorselskabet blev skabt helt tilbage i 1940’erne, hvor Adolf Larsen etablerede sit eget revisionsfirma i Herning. Siden da har revisionsselskabet udviklet sig til det uafhængige og ejerledet revisorselskab, som i dag hedder Blicher Revision & Rådgivning Statsautoriseret Revisionsaktieselskab.

Hos afdelingen i Herning har du mulighed for at få rådgivning af både statsautoriserede revisorer, samt revisorer som er uddannet registrerede revisorer. Tilsammen er vi specialiserede i at rådgive små- og mellemstore virksomheder.

Blicher Revision & Rådgivning i Herning er din sparringspartner, hvis du er iværksætter og ønsker gennemgang af din forretningsplan, rådgivning om finansiering, virksomhedsform og meget andet. Vi tilbyder de 3 første timers rådgivning til iværksættere uden beregning.

Afdelingen tilbyder også sparring til vækstvirksomheder, som har behov for rådgivning om likviditet og kapital samt til vækstvirksomheder som måske ønsker at opkøbe konkurrenten. Vi sikrer, at din virksomhed fortsætter en positiv vækst.

Har du en etableret virksomhed, kan der være risiko for at virksomheden stagnerer. Med sparring fra Blicher Revision & Rådgivning i Herning sikrer vi i fællesskab, at din virksomhed oplever udvikling frem for afvikling. Sammen med en af vores kyndige revisorer vurderes virksomhedens ejerstruktur, mulighed for skatteoptimering og skaber grundlag for en mere rentabel drift.

Står din virksomhed overfor et salg eller et generationsskifte er revisionsafdelingen i Herning også en oplagt sparringspartner. Ved generationsskifte vil Blicher Revision & Rådgivning blandt andet rådgive både familie og ansatte og gennemgå fordelingen mellem arvinger. Skal virksomheden sælges, sørger revisionsselskabet for, at du får den bedst mulige pris.

Hos Blicher Revision & Rådgivning Statsautoriseret Revisionsaktieselskab er du ikke blot et nummer i rækken. Vores revisorer i Herning er nærværende, engagerede og tilbyder individuel sparring som er tilpasset lige netop din virksomheds situation. Kontakt vores revisorer i Herning og lad os sammen udvikle din virksomhed.

  • Østergade 48, 7400 Herning
  • 97 12 27 00
  • herning@blicher.dk
Stemningsbillede af Blicher Revision & Rådgivning i Aulum

Ny kunde? Book et møde

Book et uforpligtende møde med en blicher revisor