Senior virksomhed

For senior virksomheder vil der oftest være brug for sparring og rådgivning vedrørende salg eller evt. generationsskifte i virksomheden. Vi står hos Blicher klar med rådgivning til, hvordan man bedst muligt kommer igennem denne del. Desuden står vi klar til at hjælpe efter afhændelsen, når rådgivningen drejer sig om formuepleje, skatteoptimering m.v.

Hvordan får jeg den bedst mulige pris ved salg af virksomheden?
Blicher rådgiver om salgsmodning af virksomheder. Sygdom hos ledelse eller konsolidering af branchen kan fremrykke salget. Blicher rådgiver på forkant om muligheder for tilpasning af virksomhedens kapitalstruktur, fokusering på kerneområder, afhængighed af nøglepersoner og pengebinding i aktivmassen.

Hvordan får jeg foretaget et generationsskifte i virksomheden?
Blicher rådgiver om generationsskifte til familie eller ansatte. Minimering af skatter og afgifter er naturligt en vigtig del af et generationskifte. Rådgivningen fra Blicher vil dog omfatte en række andre forhold herunder fordelingen mellem arvinger og sikring af virksomhedens fremtid med en kompetent ejerledelse.

Hvordan får jeg mest muligt ud af min formue?
Blicher yder uafhængig formuerådgivning. Når virksomheden er solgt og omsat til formueaktiver, er fokus på skatteoptimering, ydelse af gaver til børn m.v. Herudover er Blicher ofte en naturlig sparringspartner ved formueplacering og risikostyring.


Få mere inspiration og information om ejerskifte fra denne folder

Kontakt Blicher for rådgivning vedrørende senior virksomheder

Herning

Jan Heesgaard
partner, statsaut. revisor
4011 5331
E-Mail: jh@blicher.dk
Sikker mail: Link til sikker mail

Silkeborg

Jan Hjorth
partner, statsaut. revisor
2523 3740
E-Mail: hj@blicher.dk
Sikker mail: Link til sikker mail

Aulum

Svend Bohnsen
partner, reg. revisor
2523 3763
E-Mail: sbo@blicher.dk
Sikker mail: Link til sikker mail