Revisor til

Senior virksomhed

For senior virksomheder vil der oftest være brug for sparring og rådgivning vedrørende salg eller evt. generationsskifte i virksomheden. Vi står hos Blicher klar med rådgivning til, hvordan man bedst muligt kommer igennem denne del. Desuden står vi klar til at hjælpe efter afhændelsen, når rådgivningen drejer sig om formuepleje, skatteoptimering m.v.

Hvordan får jeg den bedst mulige pris ved salg af virksomheden?

Blicher rådgiver om salgsmodning af virksomheder. Sygdom hos ledelse eller konsolidering af branchen kan fremrykke salget. Blicher rådgiver på forkant om muligheder for tilpasning af virksomhedens kapitalstruktur, fokusering på kerneområder, afhængighed af nøglepersoner og pengebinding i aktivmassen.

Hvordan får jeg foretaget et generationsskifte i virksomheden?

Blicher rådgiver om generationsskifte til familie eller ansatte. Minimering af skatter og afgifter er naturligt en vigtig del af et generationskifte. Rådgivningen fra Blicher vil dog omfatte en række andre forhold herunder fordelingen mellem arvinger og sikring af virksomhedens fremtid med en kompetent ejerledelse.

Hvordan får jeg mest muligt ud af min formue?

Blicher rådgiver om kalkulationer og etablering af forretningsgange for fakturering og rykning for betalinger. En opstart med de rigtige forretningsgange kan være afgørende for virksomhedens overlevelse.

Kontakt os

Kontakt os og hør mere om vores rådgivnings og revisorydelser.

Stemningsbillede af Blicher i Silkeborg

Find din afdeling

Herning

Jan Heesgaard

partner, statsaut. revisor

jh@blicher.dk
4011 5331
Sikker email: Link til sikker mail

Silkeborg

Jan Hjorth

partner, statsaut. revisor

hj@blicher.dk
2523 3740
Sikker email: Link til sikker mail

Aulum

Svend Bohnsen

partner, reg. revisor

sbo@blicher.dk
2523 3763
Sikker email: Link til sikker mail