Revisor med erfaring

Få nye muligheder i et revisionsfirma, der er på forkant!

Til vores afdeling i Herning søger vi en revisor med nogle års erfaring fra revisionsbranchen, hvor din uddannelsesmæssige baggrund er HD, HA eller cand.merc.aud., eller du er godt på vej til at blive det.

Er du en revisor med flere års erfaring, som ønsker at fastholde dit nuværende uddannelsesniveau, kan jobbet også være relevant.

Du bliver en del af et team med veluddannede kollegaer, der giver vores kunder sparring og rådgivning inden for revision, regnskab og skat mm. Vi har et godt og uformelt arbejdsmiljø, for vi tror på, at motiverede og engagerede medarbejdere giver det bedste resultat.

Vi tilbyder et spændende og afvekslende job som revisor

Vores kunder er primært små og mellemstore virksomheder. Du vil derfor ret hurtigt kunne få ansvaret for en kreds af kunder – som revisor og rådgiver med kundekontakt og et selvstændigt ansvar – i samarbejde med en godkendt revisor.

Vi er en fleksibel arbejdsplads med god balance mellem arbejde og fritid. Du får gode kollegaer med en uformel omgangstone og godt humør. Vi tilbyder faglige udviklingsmuligheder og løbende videreuddannelse.

Lønnen aftales efter kvalifikationer. Arbejdstiden kan fastsættes efter nærmere aftale. Vi har firmapension, sundheds- og frugtordning.

Personprofil
Vi forventer, du kan arbejde både selvstændigt og samarbejdende med kollegaer, er faglig stærk og har flair for IT. Samtidig forventer vi, at du er udadvendt, imødekommende og har en positiv indstilling.

Tiltrædelse efter nærmere aftale.

Vil du vide mere, kan du kontakte statsautoriseret revisor Jan Heesgaard på 40 11 53 31 / jh@blicher.dk eller statsautoriseret revisor Carsten Ottosen på 25 23 37 10 / co@blicher.dk.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning pr. mail til job@blicher.dk.