Jobmulighed

Vi søger digitaliseringskonsulent/bogholder til vores erhvervsservice – Herning afdeling

Få nye muligheder i et revisionsfirma, der er på forkant!

Vores erhvervsservice er i vækst, hvorfor vi søger en ny medarbejder til afdelingen i Herning. Afdelingen servicerer en bred vifte af mindre og mellemstore virksomheder i området med bogføring, administration og mange andre opgaver.

Vi har de senere år haft stor fokus på digitalisering af arbejdsgange – både internt i Blicher og ude hos vores kunder. Vi har derfor brug for en ny medarbejder med mod og nysgerrighed på at arbejde med den fortsatte udvikling af forretningsgange herunder automatisering af bogholderi og administrative processer. Du vil som digitaliseringskonsulent være sparringspartner både for kollegaer på tværs af afdelingerne i Blicher og for vores kunder. Du vil derfor også være tovholder for vores digitaliseringsarbejde på tværs af afdelingerne i Aulum, Herning og Silkeborg.

Med tiden vil du endvidere få din egen kundeportefølje med kundekontakt og et selvstændigt ansvar bl.a. i samarbejde med revisorerne i Blicher.

Personprofil

Du har nogle års erfaring med bogholderi. Det må gerne være fra revisorbranchen, men det er ikke en forudsætning. Vi forventer, at du både kan arbejde selvstændigt og i samarbejde med kollegaer, er faglig kompetent og naturligvis har interesse for automatisering af bogholderier, implementering af brancheløsninger m.v. 

Som person, er du imødekommende og har en positiv indstilling. Du er interesseret i at hjælpe kollager og kunderne samt tager gerne initiativet til at gøre det.

Vi tilbyder

Du bliver en del af et team med veluddannede kollegaer, der giver vores kunder sparring og rådgivning inden for såvel udvikling af forretningsgange, erhvervsservice, revision, regnskab og skat mm. Vi har et godt og uformelt arbejdsmiljø, for vi tror på, at motiverede og engagerede medarbejdere giver det bedste resultat.

Lønnen aftales efter kvalifikationer. Arbejdstiden kan aftales nærmere og stillingen kan, hvis det ønskes, være mindre end fuldtids. Vi har firmapension, sundheds- og frugtordning.

Tiltrædelse snarest muligt efter nærmere aftale.

Vil du vide mere, kan du kontakte Sine Andsbjerg Jensen fra erhvervsservice på 25 23 37 02 /  jaj@blicher.dk eller statsautoriseret revisor Carsten Ottosen på tlf. 25 23 37 10 eller mail co@blicher.dk .

Vi ser frem til at modtage din ansøgning pr. mail til job@blicher.dk.

Om os

Vi er et uafhængigt og ejerledet revisionsfirma. Vi er 39 medarbejdere. De 6 heraf er statsautoriserede revisorer, mens 7 andre har uddannelsen som registrerede revisorer. Vores ambition er altid at være på forkant fagligt og med værdiskabende løsning.

Vi er desuden medlem af Kreston, som er et fagligt samarbejde mellem revisionsfirmaer både i Danmark og internationalt.